Problemele de sanatate specifice feminine - Curs Gratuit

PAUL COSTEA

Life Coach / Hipnoterapeut

paul cerc.png

Problemele de sanatate specifice feminine - Curs Gratuit​

Bine ai venit la curs!

IMGBIN_certification-rubber-stamp-png_RS

Aceste "teorii" sunt rezultatul a peste 8 ani de studiu, implementare, cercetare si terapii, cu toata experienta acumulata. Eu sper ca tu sa fi inteles pana in acest moment ca exista o legatura stransa intre minte-creier-corp iar modificarile ori afectarea uneia dintre parti va avea repercursiuni asupra celorlalte. De fapt, toate 3 sunt unul!

La inceputul cursului, vei afla modul in care ne imbolnavim, care este legatura minte-creier-corp, dupa care vei primi informatii despre fiecare afectiune feminina in parte, urmand ca in final sa primesti si solutii de vindecare. 

Acest curs este un pas important in lumea minunata a emotiilor si a biologicului nostru, a intelegerii de sine si a vietii! Dar nu este suficient! Este doar primul pas! Ca o analogie, pentru a invata sa inoti, nu este suficient doar sa nu iti mai fie frica de apa si sa te obisnuiesti cu ea! Pentru ca asta face acest curs, te obisnuieste cu apa! Daca candva in viata ta va veni o furtuna (boala) care te va arunca in ape adanci, vei avea nevoie de cu mult mai mult de atat!  :) 

Te invit ACUM sa incepi parcurgerea lectiilor. Pentru orice intrebare, nelamurire, iti stau la dispozitie! Si stai aproape, voi reveni cu informatii interesante! Din sacul meu cu surprize am multe de scos la iveala! :) 

Si APROPO! Daca accesezi cursul de pe TELEFON, pentru o vizionare mai clara, INTOARCE TELEFONUL si pune video-ul pe FULL SCREEN! :)

Afla mai multe pe  paulcostea.ro  si pe Facebook pe pagina Paul Costea !  :)

Eu iti recomand sa intri mai in profunzime, sa faci urmatorul pas, achizitionand cele doua cursuri, care iti vor schimba viata, dar nu inainte de a parcurge acest curs pana la capat. Vei simti la final daca e necesar sa continui pe acest drum! :) ... Si pentru ca nu ai ajuns aici in mod intamplator, ci pentru ca stii deja ca bolile au cauze emotionale, iti voi oferi BONUSURI SUPLIMENTARE SPECIALE!

 

CHM-ATITUDINE  - un curs de doar 2 ore, dar cu multa informatie concentrata si cu exercitii practice, care fac transformari la nivel celular! 

CHL-Baze - un curs complex despre cauzele emotionale ale bolilor, cu elemente de anatomie si embriologie, dar si cu solutii concrete pentru vindecare. Numele cursului spune totul: Vindeca-ti viata constient!

Bonusurile mele valabile: 

 - pachet full: Consultatie (599 lei) + Curs NMG (599 lei) + Curs CHM (149 lei) = 1.198 lei

 - pachet cursuri: Curs NMG (599 lei) + Curs CHM (149 lei) = 649 lei

 - persoane invitate la cursul NMG = 100 lei reducere pentru fiecare persoana

 - reducere pensionari = 100 lei la Consultatie si 50% la Cursul NMG